Масажи

Бамбуков масаж (масаж с бамбукови пръчки)- от 40 до 90 минути
Масажът с бамбукови пръчки идва от древността - методиката е разработена в Древния Китай.Специалната техника освобождава от стреса, отпуска и релаксира тялото.

 

 

 

Апликации със соли и кал от мъртво море- от 90 до 110 минуни
Класическият масаж е един от най-добрите методи за успокояване на болките, облекчаване на напрежението и намаляване на стреса.

 

 

 

Тайландски масаж - от 60 до 170 минути
"Мързелива Йога"... Очаквайте от месец май 2010г.

 

 

 

Юмейхо - Японски масаж - от 40 до 170 минути
Създаден е от японския лечител Масаиуки Сайонджи. Той сравнява човешкото тяло с красиво разперено японско ветрило.Всичките му пръчки са заловени и притиснати здраво долу в една опорна точка и това придава стабилност и привлекателност на формата му. Ако в тази точка се получи разместване, то се отразява на всички пръчки и така целият образ на ветрилото се изкривява. За човешкото тяло тази съществена опорна точка е тазът. Ето защо всяко разместване в областта на таза и гръбнака се отразява на цялостната конструкция и функциониране на организма. Това води до различни заболявания, включително и до психични разстройства. Причина за това разместване могат да бъдат и пренапрегнатите мускули. Втвърдяването им се предизвиква от стрес, независимо от неговия произход. В резултат пътят на енергията по каналите на тялото е блокиран, а това влошава функциите и здравето му.

Тази терапия атакува проблема в неговата основа, като подрежда прешлените и костите на цялото тяло, възвръща първоначалната еластичност на мускулите,въздейства върху важни акупунктурни точки, освобождава пътя на самолечителните сили на организма и възстановява структурната хармония на тялото. Така се постига висок лечебен ефект.

Отлични резултати при храносмилателни проблеми, гастрит, колит, болки в гърба и кръста, лумбаго, дископатия, преумора, нервност, безсъние, главоболие, гинекологични проблеми и много други.

 

 

Шведски (Класически)масаж - от 20 до 110 минути
Класическият масаж е един от най-добрите методи за успокояване на болките, облекчаване на напрежението и намаляване на стреса.

 

 

 

Меден Масаж (масаж с мед) от 20 до 110 минути

Масажът с мед е един от най-полезните за човешкия организъм. Той действа едновременно като лечебен, релаксиращ и антитоксичен масаж.

 

  

 

Антицелулитен масаж от 20 до 110 минути

Целулитът е не само козметичен, но и сериозен медицински проблем.

 

 

 

Вакуум масаж (масаж с вендузи) от 20 до 110 минути

В основата на действието на вендузния масаж лежи рефлекторния метод, основан на възникването на хиперемия, дразнене на кожните рецептори от създадения във вендузата вакуум. Под влияние на вендузния масаж се подобрява периферната циркулация на кръвта, лимфата, между тъканната течност. Отстранява се появяването на застой, усилва се обмяната на веществата и кожното дишане в масажираните участъци на тялото. Кожата става еластична, повишава се съпротивлението й към температурни и механични фактори, подобрява се съкратителната функция на мускулите, повишават се техния тонус и еластичност.
 

  

 

Рефлексотерапия (масаж на стъпалата и/или ръцете) - 20/30/60 минути
Масаж с притискане върху точки, които са рефлекторни области върху ръцете, ушите и краката, на които съответства всяка част на тялото.

  

 

 

Стоун терапия (Вулканични камъни) от 60 до 110 минути
Възстановете тялото си чрез древното лечебно изкуство - масаж с вулканични камъни. Горещи, топли и студени апликации.

 

 

 

Шоколадова Наслада (масаж с шоколад) от 60 до 110 минути
Масажът с шоколад е истинско удоволствие и наслада за тялото и сетивата.

 

 

 

Дълбо-тъканен масаж - 60 минути
Масаж, който използва бавни и дълбоки удари и натиск с пръст за да се освободят хроничните напрежения в тялото.

 

 

 

Терапия чрез Прицелна точка
Форма на нервно-мускулни терапия, която облекчава скованост, остра болка в мускулите.

 

 

  

Пре-Натал /Масаж при бременни * - 40,60 минути
Лек масаж, който спомага за облекчаване на стреса и напрежението, предизвикани от бременността. Специални техники, предназначени за бременни жени ,след 18 седмица на бремеността за пълна релаксация.

 

 

 

Спортен масаж - преди тренировка - 20 минути
Преди тренировка масажът е кратка и живителната сила , обикновено двайсет (20) минути, може да се прави през дрехите. Използват се удари, които се концентрират върху затопляне и активизиране на мускулите на ръцете и краката и избутване в бързо повтарящи се движения с ръце

  
 

Спортен масаж - след тренировка - 30,40,50,90 минути
Успокояващо и релаксиращо упражнение с цел облекчаване на болката и намаляване на възпалението. Бавни плътни удари, стречинг /разтягане/, вибрации и релаксиращи техники за премахване на напрежението, съчетани с манипулации от шведският масаж допринасят за притока на кръв и кислород в напрегнатите зони.

 

 

  

Офис масаж /Масаж в почивките/ -10,15,20 минути
Напълно облечен клиента е седнал ,масажът продължава около двадесет (20) минути покриващи главата, врата, раменете и гърба (ръце по избор) в комбинация с лечение на Прицелни точки, за да се отпуснете и да се стимулирате. Масла и кремове не се използват.

  
 

Масаж на главата -30 минути
Дълбоко релаксиращо третиране на главата, когато е в съчетание с масло от лайка помага за укрепване на косата и кожата на скалпа.

  

 

Ароматерапия - в съчетаниие с други масажи
Луксозено лечение, което ви дава възможност да усетите и успокоите сетивата си с помощта на изключителна комбинация от масла за създаване на хармония между тялото, ума и духа.

 

 

 

Терапия за крака /стъпала/ - 60 минути
Релаксира уморени и претоварени крака. Джакузи ваничка последвана от масаж на стъпалата с освежаваща мента.

  
 

Потапяне в парафин - 30 минути
Омекотяване и успокояване на ръцете или краката с релаксиращ масаж, последван от гореща обработка с восък.

 
 

Масаж на Лице - 30 минути
Насладете се на предимствата на алое, зелен чай и Витамин Е