Меден масаж

Масажът с мед е един от най-полезните за човешкия организъм. Той действа едновременно като лечебен, релаксиращ и антитоксичен масаж.

 

Посредством масажа с мед организмът усвоява редица полезни витамини и минерали.

При консумация от меда се усвояват едва половината от полезните субстанции, докато чрез кожата тяхното усвояване е на 100%. Освен че е полезен за кожата, медът помага за лечението на редица заболявания на човешкия организъм - на дихателната, нервната, отделителната, сърдечно-съдовата системи.

Масажът с мед се явява чудесно антитоксично средство, подсилва имунната система, премахва стреса и напрежението. Този, който дори само веднъж е опитал медотерапия може да не направи разлика между ползата от другите масажи и тази от медомасажа.

 

Масаж с мед се прави предимно на обезкосмени участъци на тялото – гръб, долни крайници. На лицето медът може да се прилага като маска – без масаж. Масаж с мед не се прави на хора алергични към продукта. След масаж с мед не се препоръчва употреба на шампоан, сапун и др.под. поне за около 10-12 часа, за да може организмът да се изчисти от токсините и да продължи действието на меда върху вътрешните органи след приключването на масажа. Препоръчва в този период измиването да става единствено с вода.

Медотерапия

 

Цени

Меден масаж
20 минути
20лв
30 минути
30лв
40 минути
40лв
60 минути
50лв
90 минути
60лв
110 минути
70лв

 

 

 

 

 

 

 

 

Меден масаж + масаж с вендузи
90 минути
60лв
110 минути
70лв

 

 

 

 

 

Предплатени 10 процедури - плюс две безплатни.

Предплатени 15 процедури - плюс три безплатни.

Предплатени 20 процедури - плюс пет безплатни.